UA-212849974-1
Mobirise


Dr. Cristian VÂNTU

s-a născut în 1973 la Târnăveni, a absolvit facultatea de Medicină Generală la UMF Targu Mures unde ulterior s-a specializat în Medicină de Familie și a obținut atestatul în Ultrasonografie Generală (ecografie). În ultimii 12 ani a profesat în Marea Britanie, atât în sistemul public de sănătate (NHS) cât și în spitale private din grupurile BMI și Ramsay.

Dr. Vântu este înregistrat la Colegiul Medicilor din România - verifică aici și la General Medical Council din Regatul Unit - verifică aici, pentru care lucrează și în prezent ca evaluator în procesul de relicențiere periodică a medicilor din Marea Britanie; este membru al Royal College of General Practitioners (MRCGP), al Asociatiei Medicilor de Familie Mureș (AMFMS) al Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie (SRUMB) și al Resuscitation Council UK / European Resuscitation Council, de la care a obținut atestatul pentru urgențe adulți (Stoke Mandeville Hospital) și pentru urgențe pediatrice (Great Ormond Street Hospital - London). 

”Over the last six years I have always enjoyed working with Dr. Vântu. At The Clementine Churchill Hospital we care for complex patients who can be clinically challenging. He is extremely competent. The multidisciplinary team likes working alongside him as he is approachable and caring. Dr. Vantu is an asset to the three hospitals where I have been a D.O.N. over a six year period.”

Mobirise

Dr. Lorraine Kelly, PhD

Director of Nursing,
The Clementine Churchill Hospital, London

”It gives me great pleasure to provide a reference for Dr. Cristian Vantu who has worked as a R.M.O. with our company since February 2009. His work covers all fields including, orthopaedics, gynaecology, surgery, plastic surgery and all medical patients. Dr Vantu also supports our Designated Body, as an appraiser, meeting mandatory GMC requirements.”

Mobirise

Dr. Petio Anguelov

Clinical Partner
RMO International L.L.C.

Mobirise


Dr. Roxana Dumitru

s-a născut în Constanța unde în 1998 a și absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității Ovidius, ulterior dobândind drept de libera practică a medicinei în cadrul sistemelor de sănătate din România si Regatul Norvegiei. Membră a Colegiului Medicilor din România.

Medic cu multiple formări si acreditari în domeniul medicinei generale, a psihologiei aplicate si a formării profesionistilor din domeniu, a început colaborarea cu Dr. Vântu și Clinica Capio Healthcare în anul 2021.

Aplicând principiul " Mens sana in corpore sano", în cadrul clinicii Capio, Dr. Roxana Dumitru oferă consultații si consiliere în domeniile: medicină generală, evaluare stării de sanatate cu ajutorul biofeedback, consiliere nutrițională, terapii alternative, logoterapie, consiliere personală, familială, vocatională, consiliere pentru reorientare vocationala, ocupatională și profesională

As. med. principal Melinda Enyedi

D-na Enyedi s-a născut la Blaj în 1979, a absolvit Școala de Asistente la Târgu-Mureș și are 17 ani de experiență în spital și cabinete de Medicină de Familie.


As. med. Francesca Șerban

D-na Șerban s-a născut la Târnăveni în 1978, a lucrat 9 ani în Italia, a absolvit Școala de Asistente la Târgu-Mureș și are o experiență de 3 ani ca asistentă de Medicină de familie.

Mobirise
Adresă

str. Republicii 67
Târnăveni, MS


Contact

Email: tarnaveni@capio.ro
Telefon: 0799 668888
www.capio.ro

Program MEDICINĂ DE FAMILIE
  • Luni, Miercuri: 13 - 20
  • Marți, Joi, Vineri: 08 - 15

Program PRIVAT

Luni, Miercuri: 11 - 13
Marți, Joi, Vineri: 15 - 20

(doar cu programare)

Made with Mobirise ‌

Free Offline Site Maker